Een klein gaatje in de carrosserie van uw auto leidt zonder ingrijpen gegarandeerd tot grote ellende. Daarom herstellen wij uw auto naadloos. Van klein gaatje tot complete restauratie, als u ons het laswerk laat uitvoeren, kan uw klassieker weer jaren vooruit.

APK laswerk

Bijna iedere automonteur kan wel een plaatje metaal ergens overheen lassen. Soms is dat net voldoende om uw auto door de APK te krijgen. Maar daarmee is het roestprobleem niet opgelost. Want onder de verse plaat metaal zal het gewoon verder roesten. De enige manier om roestschade aan uw “oudje” professioneel aan te pakken, is door het verroeste deel in zijn geheel te verwijderen en te vervangen door een vers stuk metaal.

Restauratie laswerk

Wij hebben veel ervaring in het plaatwerk lassen van uw oldtimer (en youngtimer). U kunt bij ons terecht voor kleine (dorpels, kriksteunen…) en grote laswerkzaamheden (complete bodems). Om uw auto te restaureren gebruiken we verschillende lastechnieken.

Een goed onderhouden auto is beter te verkopen en levert bij inruil meer op. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto (bouwjaar vanaf 2005), is afhankelijk van de kilometerstand één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

Alle merken, alle onderdelen

Bij Huisman Reparaties onderhouden en repareren we alle merken auto’s. Maar ook onderhoud en reparatie van andere voertuigen met een motor nemen wij graag voor onze rekening. Indien gewenst zelfs bij u op locatie, als u bijvoorbeeld een boot heeft.

Hoort u gerammel of getik in uw auto? Heeft u het idee dat er motorisch iets niet in orde is? Gaat er plotseling een waarschuwingslampje branden dat niet uitgaat nadat u uw banden heeft opgepompt of uw olie heeft aangevuld? Dan is het raadzaam om uw auto zo spoedig mogelijk te laten controleren. Wij beschikken over diagnoseapparatuur om ieder probleem op te sporen. Of het nu gaat om een elektrische of mechanische storing, wij vinden de oorzaak.

Geen verrassingen én 3 maanden garantie

U krijgt vooraf altijd een prijsopgave van de reparatiekosten. Komen we tijdens de reparatie iets tegen dat we niet hadden voorzien, dan brengen we u op de hoogte. Zonder uw toestemming doen we niets. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Op alle reparaties geven wij 3 maanden garantie.

  Een correcte uitlijning van uw wielen is van groot belang. Wanneer de wielen van uw auto niet goed uitgelijnd zijn dan heeft dit een negatieve invloed op het rijgedrag van de auto en de slijtage van de banden. Hoe weet u of uw auto uitgelijnd moet worden? Hieronder geven wij enkele voorbeelden voor wanneer uitlijning benodigd is: Stoeprandschade als uw auto naar links of rechts trekt het stuur niet recht staat als u rechtdoor rijd als uw banden niet gelijkmatig afslijten bij vreemd stuurgedrag   Plan meteen een uitlijnafspraak!

Bekijk ook eens

Huismanuitlijnservice.nl

Wij gebruiken Kroon olie!